Proteïnedieet

Het beste en snelste dieet ter wereld!

Beauty Concepts Ingrid Heleven laat enkel een speciaal opgeleide medewerker u begeleiden bij uw dieet. Op die manier kan u maximale resultaten halen. ==> als u dit dieet 30 dagen volgt, bent u al snel 6 tot 11 kg vetmassa kwijt.

kyalin smart slimming

Samen Slimmer Afslanken

Wie wil afslanken, heeft het niet altijd even gemakkelijk. Elke dag zit vol verleiders, je moet je aan bepaalde regels houden, zorgen dat je ook nog voldoende beweegt, enz. Jou daarbij helpen, is wat wij elke dag doen. Want een goed dieet begint met een goede begeleiding: een juist afslankprogramma op jouw toekomstige maat opstellen en zorgen dat jij je doel bereikt.

Onder begeleiding van een Kyalin Coach doorloop je de verschillende stappen binnen het afslankprogramma. Je coach zal je steeds begeleiden, evalueren en motiveren.

En zo werkt het,

Kyalin is een afslankprogramma dat gebruik maakt van producten verrijkt in eiwitten, arm aan koolhydraten en arm aan vetten. Dit eiwitdieet zorgt voor een afbraak van vetreserves, met behoud van spiermassa! Door het beperken van de consumptie van suikers en vetten, wordt het lichaam gedwongen zijn energie te putten uit de aanwezige vetreserves.

Het gevolg: afslanken!